hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Ezzel a gyönyörű verssorral kezdődött október 1-jén, az Idősek világnapján a 4. osztályosok köszöntője. Heteken keresztül készültünk a nagy napra: új énekeket, verset tanultunk, vidám jelenetet próbáltunk és sokat beszélgettünk arról, hogy mit köszönhetünk nagyszüleinknek, mit tanultunk a mamától, papától, hogyan tudjuk meghálálni jóságukat.

Hétfő este 42 nagyszülőt és dédnagyszülőt kísértünk be az osztályterembe, ahol a gyerekek saját szavaikkal mondták el, hogy nagyszüleik mennyire fontos részei az életüknek. Az énekek és versek hol mosolyt, hol könnyeket csaltak az arcokra, s az öröm csak fokozódott, amikor a gyerekek a saját maguk által készített ajándékkal kedveskedtek nagyszüleiknek. A nagypapák kézzel varrt bölcs baglyot, a nagymamák tyúkocskát kaptak. Az est végén saját készítésű kókusz golyóval és ízletes gyümölcsteával kínáltuk az ünnepelteket.

Hiszem, hogy ezek a gyermekek sohasem felejtik el hálájukat kifejezni idős nagyszüleik felé! Az ünnepelteknek pedig szeretettel kívánunk jó egészséget és még sok örömteli évet unokáik körében!

  Polczer Csabáné

koszonto-kep