Iskolai fotóalbumok

hit-erkolcstan

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

A felsőben  szakmaválasztással kapcsolatos osztályfőnöki órával kezdődött a nap. 9 órától forgó rendszerben összesen 12 szakmával ismerkedhettek meg a tanulók: virágkötő, cukrász, vendéglátós, víz-,gáz-, központifűtés szerelő, CNC esztergályos, ápoló, kozmetikus, szülésznő, ügyvéd, asztalos, tűzoltó és thai boksz szakavatott képviselői meséltek szakmájukról és mutatták be annak érdekességeit.  

A gyerekek remek napról számoltak be. A teljesség igénye nélkül néhány példát említünk. Volt:

 • bírósági jelenet,
 • cukrászsütemények kóstolása,
 • egy gyermek születéséhez használt orvosi eszközök bemutatása,
 • pólyázás,
 • PPT előadások több szakmánál,
 • tűzoltóautó megtekintése, felszerelés felpróbálása,
 • műszempilla minták megtekintése testközelből,
 • csőszerelő szerszámok megismerése használat közben,
 • a vendéglátás szerteágazó szakmavilágába való betekintés,
 • dekorációs alkotások készítése virágból, ezek alapanyagainak megismerése,
 • a Fatelep megftekintése.

Köszönettel tartozunk előadóinknak:

Dion Krisztinának, Heüsz Alexandrának, Végh Boglárkának, Mizsei Szilviának, Paput Tibornak, Szőcs Zoltánnak, Rádi Renátának, Juhász Anettnek, Polczer Dorottyának, Strumenschi Orsolyának, Dr Tetlák Krisztinának, Majzik Norbertnek, Bodnár Dánielnek, a Versecki Fatelepnek, a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóknak.

 

Felsős munkaközösség

     
Útmutató a digitális oktatás során történő adatkezelésről        Adatkezelési tájékoztató 
Zeneiskolai beiratkozás 2020/2021. Tankötelezettség teljesítése a digitális munkarendben 
     

 

KRÉTA használati útmutató

Nagyon fontos, hogy bizonyos KRÉTA funkciók csak a számítógépről vagy laptopról működnek, mobilalkalmazásban nem!

Az iskolánk KRÉTA rendszerét legegyszerűbben a honlapunkról (www.gezasuli.hu) tudják elérni. Az „eNapló” gombra kattintva kiválasztjuk az „eNapló”-t. Bejön a bejelentkezési felület. Ha szülőként szeretnénk bejelentkezni, akkor szükség van a gondviselői felhasználónévre és jelszóra, ha tanulóként, akkor pedig a tanulói felhasználónévre és jelszóra. NEM MINDEGY, MELYIKKEL LÉPÜNK BE! Más funkciók jelennek meg a gyerekeknek és a szülőknek!

A digitális oktatás megvalósításához szükséges üzeneteket, kérdőíveket a tanulóknak küldjük meg. a KRÉTA rendszeren belül. A tanuló felhasználóneve az oktatási azonosítója (hetessel kezdődő 11 jegyből álló számsor, a diákigazolványon is szerepel).

A bejelentkezés után a tanuló a faliújságot látja. De választhat több egyéb lehetőség közül. Ha az „Órarend”-re kattint, látja az aktuális hetet. Amelyik óránál házikó jelenik meg, ott van házi feladat vagy valamilyen – az órához beírt – üzenet, melyet meg lehet nézni az órára kattintva: a megjelenő ablakban baloldalon a „Házi feladat” lehetőséget válasszuk.

A másik fontos fül az „Üzenetek” (legutolsó a sorban). Ha erre kattintunk, akkor az eÜgyintézés felületre irányít bennünket a rendszer. Baloldalon két lehetőségünk van a választásra. Az első az „Üzenetek” (ezt kínálja fel alaphelyzetben). Kattintással elolvashatjuk, itt lehet esetleg csatolmány is, amit rákattintva meg tudunk nyitni. A lap alján a „Válasz” gombra kattintva válaszolhatunk, és a válaszunkhoz tudunk csatolni képet vagy dokumentumot is. A „Küldés” gombbal el is küldtük a válaszunkat.

A másik funkció az eÜgyintézésen belül (baloldal) a „Kérdőívek”. Itt láthatóak a kitöltendő kérdőívek, amelyek feladatsorok. Látható, hogy ki küldte, milyen témában és meddig lehet visszaküldeni. Ha rákattintunk az adott kérdőívre, kezdődhet is a kitöltés.

Remélem, tudtam segíteni azoknak, akik még nem tudják használni a KRÉTA rendszert! Ha bármilyen kérdésük, problémájuk van a KRÉTA használatával kapcsolatban, kérem, írjanak a naplo(kukac)gezasuli.hu e-mail címre!