hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

5 iskola 77 diákja mérte össze tudását négy versenyszámban. A helyből távolugrás, a súlylökés és a medicinlabdával hátrafelé dobás után az ingafutás következett. A lányok és fiúk csapatban, és egyéni küzdelemben is gyűjtötték a pontokat.

Iskolánkat 22 tanuló képviselte két korcsoportban.
A III. korcsoportos lányok csapata, Rojtos Dominika, Puskás Boglárka, Vidák Mirella, Konok Flóra 3. helyezést ért el. A fiúk, a  Lilik Ádám, Tajti Szebasztián, Jakab Adrián, Hegedűs Máté alkotta csapat szintén 3. lett.
Egyéni eredménye alapján szintén ugyancsak 3. lett Jakab Adrián, ám Rojtos Dominikának sikerült a legfényesebb érmet megszereznie 1. helyezésével.  
A IV. korcsoportban a lányok csapata, Sass Zsófia, Puskás Ivett, Kádas Tekla, Endrődi Lili  2. lett.  A fiúk, Tremmel Attila, Gulyás Bence, Juraszik Marcell és Csáni-Laczi Hunor a 4. helyen végzett.
Egyéni eredménye alapján Sass Zsófia és Tremmel Attila 4. helyezett lett, Puskás Ivett pedig 5.
Részt vett még a küzdelemben Csordás Larissza, Huszár Alexandra, Rigó Petra, Tremmel Márk, Rácz Balázs, Fábi Viktor.

Az iskolák csapatainak és legjobb egyéni eredményeinek összesített pontszáma alapján dől el, ki a vándorkupa birtokosa egy éven át. Ebben az összesítésben iskolánk a 2. helyen végzett. A kupa Gyömrőre, a Fekete István Általános Iskolába kerül ismét.

Gratulálunk minden lánynak és fiúnak, aki a versenyen részt vett,  és helytállásával, szerzett pontjaival a mendei iskola eredményéhez hozzájárult!

Tóth Ervinné

koszonto-kep