Iskolai fotóalbumok

hit-erkolcstan

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

5 iskola 77 diákja mérte össze tudását négy versenyszámban. A helyből távolugrás, a súlylökés és a medicinlabdával hátrafelé dobás után az ingafutás következett. A lányok és fiúk csapatban, és egyéni küzdelemben is gyűjtötték a pontokat.

Iskolánkat 22 tanuló képviselte két korcsoportban.
A III. korcsoportos lányok csapata, Rojtos Dominika, Puskás Boglárka, Vidák Mirella, Konok Flóra 3. helyezést ért el. A fiúk, a  Lilik Ádám, Tajti Szebasztián, Jakab Adrián, Hegedűs Máté alkotta csapat szintén 3. lett.
Egyéni eredménye alapján szintén ugyancsak 3. lett Jakab Adrián, ám Rojtos Dominikának sikerült a legfényesebb érmet megszereznie 1. helyezésével.  
A IV. korcsoportban a lányok csapata, Sass Zsófia, Puskás Ivett, Kádas Tekla, Endrődi Lili  2. lett.  A fiúk, Tremmel Attila, Gulyás Bence, Juraszik Marcell és Csáni-Laczi Hunor a 4. helyen végzett.
Egyéni eredménye alapján Sass Zsófia és Tremmel Attila 4. helyezett lett, Puskás Ivett pedig 5.
Részt vett még a küzdelemben Csordás Larissza, Huszár Alexandra, Rigó Petra, Tremmel Márk, Rácz Balázs, Fábi Viktor.

Az iskolák csapatainak és legjobb egyéni eredményeinek összesített pontszáma alapján dől el, ki a vándorkupa birtokosa egy éven át. Ebben az összesítésben iskolánk a 2. helyen végzett. A kupa Gyömrőre, a Fekete István Általános Iskolába kerül ismét.

Gratulálunk minden lánynak és fiúnak, aki a versenyen részt vett,  és helytállásával, szerzett pontjaival a mendei iskola eredményéhez hozzájárult!

Tóth Ervinné

     
Útmutató a digitális oktatás során történő adatkezelésről        Adatkezelési tájékoztató 
Zeneiskolai beiratkozás 2020/2021. Tankötelezettség teljesítése a digitális munkarendben 
     

 

KRÉTA használati útmutató

Nagyon fontos, hogy bizonyos KRÉTA funkciók csak a számítógépről vagy laptopról működnek, mobilalkalmazásban nem!

Az iskolánk KRÉTA rendszerét legegyszerűbben a honlapunkról (www.gezasuli.hu) tudják elérni. Az „eNapló” gombra kattintva kiválasztjuk az „eNapló”-t. Bejön a bejelentkezési felület. Ha szülőként szeretnénk bejelentkezni, akkor szükség van a gondviselői felhasználónévre és jelszóra, ha tanulóként, akkor pedig a tanulói felhasználónévre és jelszóra. NEM MINDEGY, MELYIKKEL LÉPÜNK BE! Más funkciók jelennek meg a gyerekeknek és a szülőknek!

A digitális oktatás megvalósításához szükséges üzeneteket, kérdőíveket a tanulóknak küldjük meg. a KRÉTA rendszeren belül. A tanuló felhasználóneve az oktatási azonosítója (hetessel kezdődő 11 jegyből álló számsor, a diákigazolványon is szerepel).

A bejelentkezés után a tanuló a faliújságot látja. De választhat több egyéb lehetőség közül. Ha az „Órarend”-re kattint, látja az aktuális hetet. Amelyik óránál házikó jelenik meg, ott van házi feladat vagy valamilyen – az órához beírt – üzenet, melyet meg lehet nézni az órára kattintva: a megjelenő ablakban baloldalon a „Házi feladat” lehetőséget válasszuk.

A másik fontos fül az „Üzenetek” (legutolsó a sorban). Ha erre kattintunk, akkor az eÜgyintézés felületre irányít bennünket a rendszer. Baloldalon két lehetőségünk van a választásra. Az első az „Üzenetek” (ezt kínálja fel alaphelyzetben). Kattintással elolvashatjuk, itt lehet esetleg csatolmány is, amit rákattintva meg tudunk nyitni. A lap alján a „Válasz” gombra kattintva válaszolhatunk, és a válaszunkhoz tudunk csatolni képet vagy dokumentumot is. A „Küldés” gombbal el is küldtük a válaszunkat.

A másik funkció az eÜgyintézésen belül (baloldal) a „Kérdőívek”. Itt láthatóak a kitöltendő kérdőívek, amelyek feladatsorok. Látható, hogy ki küldte, milyen témában és meddig lehet visszaküldeni. Ha rákattintunk az adott kérdőívre, kezdődhet is a kitöltés.

Remélem, tudtam segíteni azoknak, akik még nem tudják használni a KRÉTA rendszert! Ha bármilyen kérdésük, problémájuk van a KRÉTA használatával kapcsolatban, kérem, írjanak a naplo(kukac)gezasuli.hu e-mail címre!