hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

A hagyományokat említve, az idei évben mégis újítással átformálva. A karneváli hangulatot egy disco-val kötöttük össze. Az évtizedek óta megszokott, 8. osztályosok táncára, tavasszal, az ő tiszteletükre rendezett eseményen kerül majd sor.

De térjünk vissza a február 9-i délutánra. A tanítás befejezése után diákok, tanárok közösen hangolódtunk a bulira. Díszítettünk, rendeztük be a zsibongót. A szülői munkaközösség tagjainak köszönjük, hogy finom falatokat készítettek, és szolgáltak fel egész délután.

Nagy örömünkre a disco vezetését ismét elvállalta, és estig szolgáltatta a gyerekek által kedvelt zenéket, Vámos Norbert, DJ. A zenéhez társuló fényjáték hatására egyre fokozódott a hangulat. A jelmez nélkül érkezett diákok órákon át együtt táncolhattak az egyiptomi fáraóval, a boszorkánnyal, a kutyával. Senkit nem bántott a kis tigris és még a szellem is jól megfért közöttük.

Az estéhez közeledve tombolahúzást tartottunk.

Minden kedves segítőnek, szülőknek, tanároknak, diákoknak, támogatóknak köszönettel tartozunk. Külön köszönjük Vámos Norbertnek a remek hangulatot. A gyerekek már most kérik, hogy a következő bulin is az általa szolgáltatott zenékre táncolhassanak.

„Vígság legyen!
Farsang van most,
ne feledd el!
Maskarádat fürgén vedd fel!
Szól a duda,
szedd a lábad,
perdülj, fordul,
fürgén járjad!....”

 Szabóné Kis Krisztina
          szervező

koszonto-kep