Aktívan telt diákjaink utolsó tanítási napja, ugyanis ezen a napon mindenki az ő kedvüket kereste.

geza napA gyermeknap 8 órakor kezdődött. A délutánig tartó színes programokat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A tantestület tagjai közreműködtek abban, hogy ez a nap a vakációra való ráhangolódás jegyében teljen.

A gyerekek az alábbi lehetőségek közül válogathattak: cipőpárosító verseny, táncverseny, szájjal festés, ügyességi játékok, aszfalt rajzverseny, lengőteke, puzzle kirakó, Forma 1 verseny, sorversenyek, csillámtetoválás, ehető ékszerek készítése. Zárásként táncházban vehettünk részt, ahol Fülöp János és társai szolgáltatták a zenét.

A nap folyamán a Starlight Dance Company hip hop táncaiból láthattunk ízelítőt, valamint diákjaink osztálytáncaikkal leptek meg bennünket.

Gyümölcsöket kaptunk az Agonács családtól, valamint Tóth Nikoletta tenisz edzőtől, a szülői munkaközösség pedig igazi nyári finomsággal lepett meg minket, segítségükkel jégkrémeket tudtunk szétosztani a gyerekek között.

A közreműködők mindent megtettek azért, hogy a gyerekek ezen a napon mindenbe belekóstolhassanak, legyen szó élményről vagy finomságról.

Úgy érzem, páratlan ez az összefogás a pedagógusok és a szülők között.

A gyermekek nevében is szívből köszönöm minden pedagógus, szülő és támogató segítségét.

Nyéki Klára