Tegnap rendkívüli tesióra keretében ellátogatott hozzánk Lozsi Ákos edző és csapata.

A VERSENYEK EREDMÉNYEI

Fenntarthatósági témahét 2019. március 18-22.

A 2019. évi Fenntarthatósági Témahét témakörei a közösségi közlekedés, a víz és a 

Globális Célok közül a „3. Egészség és jóllét” a „11. Fenntartható városok és közösségek” és a „13. Fellépés az éghajlatváltozás ellen” témái köré szerveződnek.

Minden év márciusában eljön az a nap, amikor határainkon innen és határainkon túl, több tízezer kisdiák egyszerre lát hozzá egy változatos, izgalmas és nem éppen könnyű matematikai feladatsor megoldásához.

2019.március 12-én a Budapest XVIII. kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium 'Hazafias költészet a magyar irodalomban " címmel megrendezett versenye, amely Kárpát- medencei megmérettetés volt, Rigó Petra 5. osztályos tanuló a Nemzeti Fórum Elnökségének különdíjában részesült.

2019.03.04-én iskolánk felső tagozatos tanulói ismét próbára tehették tudásukat angol nyelvből.

A brüsszeli székhelyű Európai Bankföderáció (EBF) kezdeményezésére indult, a  közel 30 országot átfogó,  páneurópai program.

Az ötödikesekkel február 20-án a Nemzeti Színházban a János vitéz című darabot néztük meg, amely után valódi élményekkel gazadagodva tértünk vissza.

Mint tudjuk, a farsang a tél búcsúztatásáról, és a tavasz eljöveteléről szól. Ilyenkor jelmezbe öltözve mulatunk, szórakozunk, jól érezzük magunkat, miközben elbúcsúztatjuk a telet, és másnap már várjuk is a tavaszt.

Iskolánk a hagyományok szerint ebben az évben is megrendezte a felsős diákok farsangi bálját.